Har du fått ett felmeddelande?

Ibland när något blir fel kan ett felmeddelande som informerar om vad som hänt hjälpa oss.

409: Felaktigt certifikat!

-
Angivet certifikat gäller ej för denna url.

Förklaring

När du går in på hemsidan för MCSS i en webbläsare visas det automatiskt en ruta för val av certifikat.
Trycker du till exempel på ett certifikat som inte är menat för den hemsida du försöker logga in på skickas du vidare till felmeddeande 409.

Lösning

Försök igen och var noga med att du trycker på det certifikat som motsvarar adressen till hemsidan. Eventuellt kan du behöva starta om din webbläsare för att få välja om certifikat.
Är adressen för hemsidan tll exempel "solen.appvamcss.com" så kommer certifikatet du ska använda ha ett namn i stil med "Solen Client Certificate".

Hittar du inte rätt certifikat?

Kontakta din IT-avdelning eller enhetschef för att få certifikatet installerat.

Fungerar det fortfarande inte?

Skicka ett ärende till vår support så hjälper vi dig. Försök att vara så detaljerad som möjligt när du beskriver ditt problem så hittar vi snabbare en lösning, skriv alltid namn, titel och var du jobbar.

Skapa ett nytt support-ärende här.