Senast uppdaterad 2019-07-02

Filtreringsfunktion MCSS Administration. I MCSS finns en filtreringsfunktion för att kunna filtrera i organisationsstrukturen. Längst upp till vänster finns filtreringsfunktionen. Filtrera på vad i organisationsstrukturen som skall visas i översiktsvyn. Klicka på Visa för att filtreringen skall visas. Filtreringen kan tas bort stegvis tillbaka, så som du filtrerat ner. Eller genom att klicka på Välj i listan precis efter högsta nivå för att komma tillbaka till högsta tillgängliga nivå i organisationsstrukturen.