Senast uppdaterad 2019-06-25

Återställa lösenord för MCSS Administration. Om du har glömt ditt lösenord för att logga in i MCSS administration kan du följa denna guide för att återställa ditt lösenord. Klicka på Glömt lösenord? För att återställa ditt lösenord fyll i e-postadress samt personnummer. Klicka sedan på Skicka återstälnningslänk. Återställningslänk skickas nu till den e-postadress som du angivit. Klicka på Återställ lösenord. Välj ett nytt lösenord och klicka på Spara nytt lösenord. Vid nästa inloggning kommer det nya lösenordet att gälla.