Senast uppdaterad 2020-05-04

Instruktionsguide - Mätvärden för admin

1. Lägg till nya mätvärden på omsorgstagare

För att lägga in nya mätvärden på omsorgstagare klicka på fliken Boende och sök upp omsorgstagaren.

Klicka på fliken Mätvärden på omsorgstagaren. För att lägga till nytt mätvärde klicka på + Ny mätning.

Fyll i Namn*, Instruktion fylls i om man önskar instruktioner till omvårdnadspersonalen. Välj Skala och om det krävs välj Delegering. Klicka på Spara. Nu har det skapats ny mätning som omvårdnadspersonal kan se i den mobila enheten.

Aktiverade mätvärden syns på vänster sida. Klicka på ett mätvärde för att se de registrerade värdena i realtid.

2. Ändra mätvärden

För att ändra mätvärde välj det mätvärde som skall ändras och klicka på Ändra.