Senast uppdaterad 2019-09-20

Profiluppgifter för olika symboler som kan användas för att uppmärksamma medarbetare på boendes behov. Dessa visas både i MCSS administration och MCSS app. Gå in på boendes profil och klicka sedan på Lägg till profiluppgifter. Kryssa sedan i de uppgifter som skall visas i profilen. När profiluppgifterna valts, klicka på Lägg Till. Nu ska profiluppgifterna synas i både MCSS administration samt i appen för medarbetare.