Senast uppdaterad 2019-09-25

För att ta bort en signeringslista, klicka på fliken Boende. Sök på personnummer eller namn på vårdtagare där signeringslista ska tas bort. Klicka sedan på patienten och välj fliken signeringslistor bland flikarna. Håll muspekaren över listan som skall tas bort, ett kryss visar sig. Klicka på krysset. En varningsruta kommer sedan upp om du verkligen vill ta bort listan. Klicka på Ta bort listan, välj annars avbryt.